Realiseer professioneel een eigen portaal site

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Ook kan de website eigenaar betalen met een retourlink.

Met behulp van affiliate banners kunt u heel gemakkelijk iets bijverdienen aan uw startpagina website. Een andere manier van extra inkomsten genereren is met de verkoop van backlinks te realiseren. Daarbij betaalt de aanmelder online voor de backlink.

U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. Daarbij is het mogelijk om meerdere startpagina’s toe te voegen aan uw website. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij vaak opgedeeld in verschillende rubrieken. Een eigen startpagina opzetten is gratis te doen op verschillende Nederlandstalige websites.

U kunt tevens zelf een startpagina website oprichten. Dit kan met behulp van het script dat wordt genoemd op de pagina eigen startpagina. Voor dat script kunt u online betalen. Zodra u de betaling verricht heeft, kunt u direct het PHP script downloaden.

Met het script krijgt u een beheeromgeving tot uw beschikking waarmee de website volledig te beheren is. Heel eenvoudig kan de kleurstelling van de site worden aangepast met de beheeromgeving. Tevens kunt u met het beheerpaneel banners plaatsen op de website.

U kunt inkomsten genereren met uw website met behulp van affiliate banners, die op diverse locaties geplaatst kunnen worden. Een andere manier van extra inkomsten genereren is met de verkoop van backlinks te realiseren. Het betalen voor de link kan online geschieden.
Free Web Hosting