Stoppen met blowen

Van blowen kom je tot rust, beweren cannabisgebruikers. Wel is het van groot belang om op de hoogte te zijn van de eventuele gevaren van blowen. Een tips is om niet dagelijks te blowen. U zit goed wanneer u minimaal twee dagen in de week geen wiet rookt.

Het kan niet ontkend worden dat blowen inderdaad ontspannend is. Maar voor ontspanning zijn er voldoende gezondere alternatieven. Ga een blokje om wanneer het mooi weer is. Het lijkt ons niet goed als een joint nodig is om te kunnen ontspannen.

Een gram cannabis is de afgelopen jaren een stuk duurder geworden. Veel cannabisgebruikers kunnen het dan ook eigenlijk niet betalen. Honderden euro's per maand bij dagelijks gebruik. Op jaarbasis is het al helemaal schrikbarend hoog. Sommige mensen krijgen er serieuze geldproblemen door.

Een cannabisgebruiker kan behoefte hebben aan een joint om te kunnen slapen. Het mag duidelijk zijn dat zo iemand zeer afhankelijk ervan is geworden. Die persoon zou eigenlijk moeten stoppen met blowen. Daarbij kan ik wil stoppen met blowen prima helpen.

Verder rijzen de wietprijzen de pan uit. We leven ook in een tijd dat men steeds meer moet bezuinigen. Stoppen met blowen kan een flinke besparing opleveren.
Free Web Hosting