CMS beheer informatie

Uw zakelijke website kan met behulp van een tool worden samengesteld. Men spreekt dikwijls van een CMS systeem. U kunt over een CMS pakket meer te weten komen middels het artikel Uw site maken met CMS software. Het systeem kan direct na de koop worden geïnstalleerd.

Gedurende het eerste bezoek van de website wordt het installatiescript geactiveerd. U stelt de website titel en de meta gegevens gedurende de installatie. U krijgt ook de mogelijkheid om de inloggegevens voor het beheer te kiezen. Met behulp van dit account kunt u gemakkelijk wijzigingen aan uw website aanbrengen.

Mogelijk zoekt u functionaliteit om een klantenoverzicht aan te maken en aanmaken op uw site. Dat is met het CMS systeem simpel te doen. Het CMS systeem is voorzien van een scherm voor bannerbeheer. Banners op uw website zijn zo in te stellen dat deze elkaar afwisselen.

Wilt u verkopen met behulp van uw website, dan biedt het CMS systeem daarvoor mogelijkheden. U kunt het zo instellen dat naast de bestelling daarnaast de betaling online verloopt. De klant kan eventuele digitale producten meteen downloaden nadat hij heeft betaald. Van uw kant wordt alleen verwacht dat u de betaalkoppeling goedzet. Via de e-mail ontvangt de koper een bevestiging met een eventuele download link. De inhoud van deze e-mail kunt u enigszins naar eigen inzicht wijzigen. Dat is daarnaast met veel andere teksten op uw website mogelijk. Het is mogelijk om het CMS systeem eerst te zien voordat u het koopt.
Free Web Hosting