Je eigen startpagina

Zonder kennis van HTML is het mogelijk een startpagina aan te maken. U kunt uzelf op verschillende startpagina websites aanmelden. Registreren gaat via een registratieformulier. Afhankelijk van het gebruikte startpagina script kan hier al een naam voor de startpagina worden ingevuld. Anders kan het nadat u bent ingelogd.

De startpagina is in de regel in een aantal kolommen opgedeeld. Hierin ziet u de verschillende rubrieken. Een rubriek wordt ook wel categorie genoemd. Het is soms ook toegestaan om een afbeelding of tekst te plaatsen. Soms wordt uw dochterpagina pas zichtbaar bij een minimaal aantal links.

Soms is het ook toegestaan om geld met uw startpagina te verdienen. Vaak is er de mogelijkheid om affiliate links te plaatsen. U kunt zo de producten en diensten van anderen promoten. Wordt er iets verkocht aan een bezoeker die via uw link bij de adverteer is gekomen, dan ontvangt u een percentage van het aankoopbedrag. In Nederland zijn er een aantal netwerken voor affiliate marketing. Tradedoubler is een goed affiliate netwerk.

Het promoten van eigen websites kan ook met een startpagina. Wanneer uw startpagina groter wordt, zijn mensen bereid te betalen voor een link. Plaats echter niet te vaak betaalde links. Een website met alleen maar gekochte links zal weinig waarde hebben voor zoekmachines. Wanneer sprake is van veel betaalde links, wordt een website lager geplaatst.

U kunt ook zelf een startpagina website op touw zetten. Echt heel lastig is dat niet. U kunt hier meer over te weten komen door Goede startpagina door te nemen. Zonder goed startpagina script is het niet te doen. De kosten van het script en van hosting vallen over het algemeen mee.

Het startpagina script biedt bezoekers de mogelijkheid om hun eigen startpagina te beheren. Het is overigens geen verplichting. U kunt het zo uitzetten. Willen bezoekers een link op uw startpagina site? Daarom is er de mogelijkheid om een linksuggestie te laten doen door de bezoeker. Dit kan bij iedere dochterpagina. Qua kleuren kunt u alle onderdelen van uw website aanpassen. U hoeft absoluut niets te weten over de technische zaken. In feite is het startpaginascript een CMS systeem om een linkoverzicht te maken.
Free Web Hosting