Een eigen startpagina bouwen

Heeft u een eigen website? Overweeg dan eens een eigen startpagina aan te maken. Een dochterpagina biedt de mogelijkheid om links naar uw site te plaatsen. Zoekmachines plaatsen u hoger in de zoekresultaten wanneer u meer links heeft. U kunt zich gratis registreren voor uw nieuwe startpagina. Registreren kan op diverse startpagina websites.

Een extra zakcentje is er ook uit uw startpagina te halen. En dat terwijl u niet te maken heeft met kosten. Men is bereid u te betalen voor links. Regelmatig zult u dan wel uw startpagina moeten bijwerken en up-to-date moeten houden.

U kunt het op allerlei manieren invulling geven wanneer u uw eigen startpagina website heeft. U heeft dan echt alles zelf in de hand. Meer daarover is te lezen door hier te klikken: Uw eigen startpagina maken U kunt daarmee uw eigen startpagina website neerzetten. Er is geen technische kennis nodig. Het script is juist geschreven voor mensen die geen HTML kennis of programmeerkennis hebben.

Het is mogelijk om uw eigen startpagina website te maken zonder dat u kennis van HTML hoeft te hebben. Wilt u daar meer over weten? Lees dan eens Startpagina en startpagina script. Een eigen startpagina website opent de mogelijkheid tot geld verdienen. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. Affiliate marketing kan ook prima worden gedaan op ee startpagina. Maar er zijn tevens voldoende mensen die voor een link willen betalen. Bijvoorbeeld een X aantal links voor een vast bedrag.
Free Web Hosting