Uw bookmarks online beheren

Het in elkaar zetten van een eigen startpagina website is heel eenvoudig met het juiste script. Verderop in dit artikel vindt u een link waarmee u meer kunt lezen over deze handige tool. Er zit een beheeromgeving bij het softwarepakket. Daarmee kunt u uw eigen website beheren. Een eigen startpagina kan worden aangemeld met behulp van het aanmeldformulier op uw website. Met dit account kan een eigen startpagina beheerd worden.

Zou u graag een PHP script gebruiken waarmee een startpagina website samengesteld kan worden? Ik raad u dan het artikel startpaginascript aan. Er is ook een verwijzing naar de website van de ontwikkelaar te vinden op die pagina. Het PHP script is ogenblikkelijk op die website te kopen.

Naast bookmarks zijn er ook informatieve teksten en diverse speciale rubrieken aan te maken. In een rubriek kan bijvoorbeeld het laatste nieuws getoond worden. Met een RSS feed wordt het meest recente nieuws weergegeven. Nieuwe beheerders kunnen zich aanmelden en zo een eigen dochterpagina samenstellen.

Het is mogelijk om heel gemakkelijk linkjes via uw website te verkopen. Met uw website haalt u technieken in huis om heel eenvoudig te koppelen met diverse betaalsystemen. Een aangemelde link wordt meteen geplaatst na de betaling. Voor een link op de homepagina kunt u een ander bedrag rekenen dan een link op een gewone pagina.
Free Web Hosting