Start uw eigen marktplaats

Staat het beginnen van een marktplaats in uw planning? Heeft u geen verstand van de techniek, dan zijn er alsnog oplossingen voor een eigen marktplaats. Met behulp van een advertentie script is het daarnaast zonder technische kennis te doen. Alle functies die u voor een marktplaats website nodig heeft, komen bij het kopen van een marktplaats PHP script tot uw beschikking. Adverteerders kunnen zich aanmelden en nieuwe advertenties toevoegen. Het versturen van een reactie op een advertentie is behoorlijk gemakkelijk en doet men met behulp van een daarvoor bedoeld formulier. Bij een advertentie wordt steeds een formulier weergegeven waarmee de bezoeker op een advertentie kan reageren.

Het artikel wijst u op een geschikt advertentie script. Er zijn diverse extra mogelijkheden waar de adverteerder bij het plaatsen van een nieuwe advertentie uit kan kiezen. Met het advertentie script kunt u betaalde rubrieken toevoegen aan uw advertentie website. U kunt met uw advertentie website diverse betaalmethoden ondersteunen. Bezoekers kunnen simpel op een advertentie reageren met behulp van een formulier.

U krijgt ook de optie om eenvoudige banners toe te voegen aan uw eigen marktplaats website. Het aanmaken van een Adsense blokje is zeer eenvoudig. Daarbij kunt u gemakkelijk affiliate banners aan uw marktplaats website aanmaken in het geval dat u dat wilt. Het is mogelijk om banners af te wisselen door middel van bannerroratie.

Daarbij zoekmachineoptimalisatie is een relevant onderdeel van het marktplaats PHP script. De metagegevens zijn in te vullen tijdens het uitvoeren van het installatiescript. In de beheeromgeving kunt u deze gegevens makkelijk weer aanpassen op een later tijdstip. De zoekwoorden en de beschrijving zijn verder per afzonderlijke rubriek op uw advertentie website in te vullen. Een bezoeker kan snel de recent bekeken advertenties inzien en gemakkelijk terug navigeren.
Free Web Hosting