Hoe een startpagina samenstellen

Om hoger in Google te komen kunt u deels gebruik maken van startpagina links. Op veel sites kunt u gratis al dergelijke links toevoegen. U kunt bovendien een eigen startpagina website beginnen. Primair kunt u er uw links toevoegen. U kunt bovendien eenvoudig geld verdienen met een startpagina script. De aanschafkosten zijn zo erg makkelijk terug te verdienen. Het aanmaken van een RSS feed aan één van uw startpagina’s is een fluitje van een cent. Het laatste nieuws tonen is zo geen enkel probleem. Een RSS feed plaatsen aan uw website is niet lastig. Op deze manier kunt u nieuws tonen over hetzelfde onderwerp als de dochterpagina waarop u het nieuws plaatst.

Mogelijkerwijs kunt u bovendien zonder problemen werken met een dergelijk script. Alle benodigde zaken kunt u op Startpagina script vinden. De installatie neemt niet veel tijd in beslag. Kennis van de techniek hoeft u niet te hebben. Weet u zelf niet hoe u een dergelijk script bouwt, dan is het kopen van een startpagina script uitermate slim. Doorgaans biedt uw webhosting pakket standaard reeds ondersteuning voor het gebruik van PHP scripts. Als u wilt kunnen ook derden een gebruikersaccount aanmaken. Als men is ingelogd, kan men middels het beheergedeelte een eigen startpagina maken. De bezoeker kan een subdomein opgeven middels welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. De bezoeker kan bovendien een titel en een omschrijving opgeven.

U kunt per afzonderlijke dochterpagina de voor de zoekmachine interessante informatie invullen. De startpagina’s worden zo aan de juiste zoekwoorden gekoppeld. Elke dochterpagina is op een andere manier samen te stellen. Bovenaan uw website kunt u nog een Google Adsense blokje plaatsen. Of een banner. Dit kan een affiliate banner zijn. Advertentieruimte verhuren voor een vast bedrag is een alternatief. Een verstandige keuze indien u graag zekerheid in uw inkomsten heeft. De periode en het te ontvangen bedrag liggen dan vast.
Free Web Hosting