Website software

U kunt met er met een website voor zorgen dat u online prima gevonden wordt. Met een daarvoor bedoelde tool is het opzetten van uw eigen website niet lastig. Men spreekt ook wel van een content management systeem of kortweg CMS systeem. Een content management systeem is tevens door mensen zonder technische achtergrond uitstekend te gebruiken. Relevante informatie voor de zoekmachines zijn per pagina te koppelen.

Indien u meer over CMS software zou willen lezen, dan raad ik u graag het doornemen van Site maken software aan. Met het script kunt u simpel wijzigingen aanbrengen aan uw website. Inloggen is wel noodzakelijk voordat u wijzigingen kunt doorvoeren. De beheeromgeving heeft een logische indeling, corresponderend met de voorkant van de website.Het is niet lastig om het correcte beheerscherm te vinden. middels het menu navigeert u er gemakkelijk naartoe.

Bent u van plan om een overzicht van uw klanten toe te voegen aan de website? Het aanmaken van een klantenoverzicht inclusief klantlogo’s is met het CMS pakket eenvoudig te doen. Heeft u op een later moment de behoefte om het klantenoverzicht aan te passen? Of zou u een klant van de lijst af willen halen? Een klant verwijderen is geen enkel probleem.

Als u dat wenst dan kunt u gebruik maken van automatische updates. Het CMS pakket zal dan om de zoveel tijd controleren of er een nieuwe versie beschikbaar is die kan worden geïnstalleerd. Heeft u automatische updates ingeschakeld, dan wordt een nieuwe versie geïnstalleerd zonder dat er een handmatige actie van u nodig is. Iedere keer indien een nieuwe versie is geïnstalleerd, ontvangt u daarover een e-mail. Producten en diensten via uw website verkopen is geen probleem. Verder krijgt u de mogelijkheid om online betalingen te ontvangen. De producten kunnen meteen worden verstuurd na de betaling. Van de e-mail die de koper ontvangt na het kopen van een product of dienst, verandert u met behulp van de beheerpaneel eenvoudig de titel en de tekst.
Free Web Hosting