Een nieuwe startpagina maken

Weet u veel interessante internetwebsites uit uw hoofd, dan is het best leuk om daar eens een startpagina van te maken. U kunt een startpagina zien als een uitgebreide linkpagina. Zo kan men links in een categorie plaatsen. Zo helpt u de Nederlandse websurfer om bepaalde informatie online te vinden.

Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw inspanning u ook iets oplevert? U kunt dit realiseren door inkomsten via uw startpagina te genereren. Het tonen van advertenties op uw pagina is een mogelijkheid. Dit kan bijvoorbeeld via een banner of een Adsense blokje.

Een startpagina is in meerdere opzichten interessant. Daarover is online van alles te vinden. Het artikel Startpagina aanmaken gaat tevens over dit onderwerp en is het doornemen waard. Op de meeste startpagina websites maakt u een dochterpagina gratis aan.

Iets anders wat u eens in Google zou moeten opzoeken is “startpagina script”. U kunt dan zelf een startpagina website online plaatsen. Want wanneer u op de website van derden een dochterpagina aanmaakt, weet u niet hoe lang deze startpagina daar blijft staan. Weet u te zorgen dat uw bezoekers regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken, dan kunt u snel een grote startpagina website neerzetten.
Free Web Hosting