Je Eigen Advertentiesite Opzetten

Een eigen marktplaats beginnen gaat eenvoudig op het moment dat u de beschikking over een advertentie script heeft. U krijgt dan de beschikking over een beheerpaneel voor wijzigingen. Met behulp van het beheerpaneel kunt u makkelijk wijzigingen doorvoeren. U kunt via het beheerpaneel simpel een betaalde rubriek toevoegen. Ook een kleur is zo eenvoudig aan te passen.

Het installeren van het script is een kwestie van het uitvoeren van een paar makkelijke handelingen. Binnen enkele stappen heeft u een kant en klare advertentie website. Adverteerders kunnen objecten te koop zetten op uw marktplaats website. De website marktplaats script kopen staat boordevol informatie over een dergelijk script. Het script is met een aantal simpele handelingen gebruiksklaar te maken.

Ook bevat deze pagina meer informatie over dit advertentie script. Middels een veilig inlogsysteem geschreven in PHP logt u in op het beheerpaneel. Gegevens die de bezoeker invoert worden gevalideerd, dus nagegaan of ze wel het juiste formaat hebben. Hackers worden zo buiten de deur gehouden. De laatst bezochte advertenties zijn makkelijk op te vragen voor de bezoeker. Een advertentie kan zo simpel worden teruggezocht. U kunt via het beheerpaneel het aantal foto’s bij een advertentie instellen. Kleuren en rubrieken op uw site kunt u simpel wijzigen. De bezoeker kan een registratieformulier invullen om een nieuwe gebruiker te registreren. Na registratie kan men een advertentie op uw advertentie website aanmaken.

Men kan op een eenvoudige manier op een advertentie reageren. Wat hij invult wordt na het versturen per e-mail verzonden naar de adverteerder. Per e-mail kan men uiteindelijk tot een afspraak over de koop van het object komen. U kunt belangrijke meta gegevens per afzonderlijke pagina instellen. Het gevolg daarvan is een betere positie in de zoekmachines. Google weet zo uw site aan de juiste zoektermen te linken.
Free Web Hosting