Nieuwe linkpagina

Een eigen startpagina maken kan erg zinvol zijn en u in verschillende opzichten voordeel opleveren. In de eerste plaats is het mogelijk om op een startpagina een verzameling van uw favoriete websites aan te leggen. Een eigen startpagina biedt ook de mogelijkheid om links te plaatsen naar uw eigen sites. Geld verdienen met uw eigen startpagina is eveneens mogelijk.

Om een eigen startpagina aan te maken dient u zich eerst te registreren. Registratie gaat via een formulier op de betreffende startpagina website. Via een zoekopdracht in Google vindt u snel een aantal geschikte startpagina websites. Zoekopdrachten zoals “Nieuwe startpagina” leveren vaak bruikbare resultaten op.

Uw startpagina komt op een speciaal toegewezen subdomein te staan. Het is raadzaam om hiervoor een goede naam te bedenken. Verzin een beschrijvende naam voor het subdomein van uw nieuwe startpagina. Zo zien mensen snel waar uw pagina over gaat. Het is bij veel sites geen probleem wanneer u een algemene startpagina maakt. Hier mag u links over meerdere thema’s. Als dat het geval is, is een algemene naam geen probleem.

Geef bij het aanmeldformulier een e-mailadres op dat werkt. Soms dient u op een bevestigingslink te klikken waarmee uw aanmelding definitief wordt gemaakt. Deze link wordt per e-mail naar u toegestuurd. Ontbreekt deze extra actie, dan nog is het fijn om een e-mailadres in te voeren dat correct is. In het geval u niet meer weet wat uw wachtwoord is, dan kunt u instructies aanvragen voor het herstellen van uw wachtwoord. De stappen die u moet volgen om uw wachtwoord te herstellen, ontvangt u per e-mail. Wanneer het e-mailadres dan niet klopt, dan is dat niet handig.

U zult her en der informatie over uw eigen startpagina maken kunnen vinden. Op Een eigen startpagina online zetten is bijvoorbeeld informatie te vinden. Als u op voorhand weet wat er te gebeuren staat, dan gaat het ook makkelijker. Want het aanmaken van de startpagina is het begin. Daarna zal er regelmatig onderhoud aan de startpagina gepleegd moeten worden. De website waar het artikel in de link op staat bevat meer artikelen over het maken van uw eigen startpagina.

Direct na het aanmaken zal uw startpagina waarschijnlijk helemaal leeg zijn. U kunt pas een link toevoegen aan de startpagina wanneer u eerst een rubriek heeft aangemaakt. Links worden altijd gekoppeld aan een bepaalde rubriek. In de regel maakt men meer rubrieken. Bij de rubriek is het verplicht een rubriektitel in te vullen. U kunt een deelonderwerp als titel kiezen. Op deze manier kunt u de links per onderwerp rangschikken. Het is zinvol om op deze manier een zekere structuur aan te brengen op uw pagina.
Free Web Hosting