Maak snel een eigen startpagina website

Het is per startpagina mogelijk om verschillende rubrieken te plaatsen. Elk deelthema van een dochterpagina kan een eigen rubriek krijgen. Elke rubriek kan verschillende links bevatten.

Via de backlinks op startpagina websites kan er een hogere ranking binnen de zoekmachines gehaald worden. Meer over een PHP script waarmee een startpagina website eenvoudig is op te zetten, vindt u op eigen startpagina samenstellen. U kunt via de link in dat artikel meer vinden over een script dat u daarvoor kunt downloaden.

Het is mogelijk om bezoekers te laten betalen voor aangemelde links. Daarbij is er voor een homepage link een andere prijs in te stellen dan een link op een reguliere startpagina.

Bij het verkopen van een backlink kunt u een factuur aanmaken voor de klant. U kunt de gegevens van uw bedrijf invoeren in het beheerpaneel. Wanneer de betaling is afgerond, zal de factuur naar de aanmelder van de link worden verstuurd.

Op de startpagina website is een overzicht aanwezig van alle startpagina’s. U kunt via dit overzicht snel naar een specifieke dochterpagina surfen. De links gaan alleen over een bepaald onderwerp. De vermelde websites zullen hoger in de zoekresultaten eindigen. Deze hogere positie in de zoekmachines trekken klanten aan en dus kunt u met de vermelde websites meer omzet draaien.

Affiliate banners en linkjes kunnen dan tussen de gewone links door geplaatst worden. Een voorpagina wordt met het script op dezelfde manier bewerkt als een reguliere pagina. Er zijn al veel klanten die het PHP script gebruiken. Een dergelijke website kunt u zien als een catalogus van websites.

Alle dochterpagina’s worden vermeld binnen een algemeen overzicht op de site. Via dit overzicht kan snel naar een bepaalde startpagina genavigeerd worden. De links gaan alleen over een bepaald onderwerp. De vermelde websites zullen hoger in de zoekresultaten eindigen. U kunt meer bezoekers en daardoor meer inkomsten met uw website genereren.
Free Web Hosting