Nieuwe startpagina

U kunt uw online zichtbaarheid vergroten door een eigen startpagina aan te maken. Een complete website met dochterpagina’s behoort ook tot de mogelijkheden. U vindt in dit artikel over de twee mogelijkheden meer informatie. En met alles is het zo dat beide opties plus- en minpunten hebben. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een startpagina website hebben en op een aantal gratis sites een eigen startpagina. U combineert de opties dan gewoonweg.

Het is op diverse sites mogelijk om uw eigen gratis startpagina aan te maken. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Wie weet stopt men morgen wel met de volledige startpagina website. Het zal niet de eerste keer zijn dat een startpagina om een onduidelijke reden wordt verwijderd. Er geldt soms een minimumeis voor wat betreft het aantal links op uw nieuwe startpagina. Anders wordt uw startpagina uit de lucht gehaald.

Een goed artikel over uw eigen startpagina samenstellen is Een startpagina online zetten. Met de juiste informatie zal het uw snel lukken een aantal goede startpagina’s in elkaar te zetten. Wanneer uw startpagina kwalitatief goed in elkaar steekt, bevordert dit de vindbaarheid van uw startpagina. Met de juiste tips stelt u moeiteloos een goede startpagina samen.

Een eigen startpagina website neerzetten is ook een mogelijkheid. Wanneer u daarvoor kiest, heeft u zelf het heft in handen. U kunt de wens hebben om een grote hoeveelheid tekst te plaatsen op een startpagina. En juist weinig links. Dit wordt lastig wanneer een minimumeis geldt voor het aantal links op een dochterpagina. Een dergelijke voorwaarde kan niet worden gesteld wanneer het om uw eigen website gaat. De kwaliteit van de vermelde websites zal daarbij ook een rol spelen.
Free Web Hosting