Uw bookmarks online beheren

Wilt u een startpagina website bouwen, dan is dat met de juiste software mogelijk. Een link naar een pagina met informatie over het script kunt u vinden op de hierna vermelde website. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Er kan een registratieformulier op uw website worden gebruikt voor het aanmelden van een eigen startpagina. Via een eigen account kunnen paginabeheerders een eigen startpagina beginnen.

Wilt u meer over het script weten waarmee dat te realiseren is? Dan kunt u de pagina Hoe maak je een startpagina eens bekijken. U treft daar ook een link aan naar de aanbieder van dit zeer eenvoudig te gebruiken script. Nadat u het script heeft aangeschaft, kunt u het direct downloaden. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Verder is ondersteuning voor het gebruik van dit PHP script heel makkelijk aan te vragen. Paginabeheerders kunnen hun eigen startpagina volledig naar wens aanpassen.

Naast bookmarks zijn er ook informatieve teksten en diverse speciale rubrieken aan te maken. In een rubriek kan bijvoorbeeld het laatste nieuws getoond worden. Wilt u het meest recente nieuws weergeven, dan kan dat met behulp van een RSS feed. Er zit geen limiet op het aantal pagina’s dat op uw website kan worden aangemaakt.

U kunt direct het script downloaden wanneer u online voor het script heeft betaald. De bestanden kunt u daarna heel makkelijk op uw hosting plaatsen. Nadat u de bestanden heeft overgezet, kunt u de installatie starten. Binnen de diverse schermen van de installatie vult u de voor de website relevante gegevens in. Bijvoorbeeld de titel van de website kunt u invoeren evenals de login gegevens voor de MySQL verbinding. Het account dat u voor het beheer gebruikt, stelt u tevens in tijdens de installatie. Op elk moment kunt u met dit account inloggen en wijzigingen aanbrengen op de website.
Free Web Hosting