Eigen startpagina online zetten

Een eigen startpagina aanmaken vergroot uw online vindbaarheid. Vanzelfsprekend behoort ook een eigen startpagina website tot de opties. U vindt in dit artikel over de twee mogelijkheden meer informatie. Natuurlijk hebben beide opties zo zijn voor- en nadelen. Natuurlijk kunt u ook een combinatie doen. Dus uw eigen startpagina website maken en hier en daar een gratis dochterpagina. U combineert de opties dan gewoonweg.

Een dochterpagina aanmaken kan op verschillende sites. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Aan de ene kant weet u niet hoe lang men door blijft gaan met de website in de lucht houden. De beheerder kan zomaar besluiten dat uw startpagina niet bij de website past en de startpagina verwijderen. In best wat gevallen is het verplicht om minstens een bepaalde hoeveelheid links op uw startpagina te plaatsen. Anders wordt uw startpagina uit de lucht gehaald.

Meer informatie over het samenstellen van uw eigen startpagina kunt u vinden in startpagina aanmaken op over-blog. De pagina bevat praktische informatie. Door de juiste dingen te doen, kunt u uw startpagina onderscheidend maken. Met de juiste tips stelt u moeiteloos een goede startpagina samen.

Tenslotte kunt u ook vrij eenvoudig zelf een startpagina website bouwen. Daarmee heeft u ook een stukje zekerheid: de hosting aanbieder zal niet zomaar uw website of een dochterpagina weghalen wanneer u netjes voor uw hosting betaalt. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. Wanneer er een minimumeis van 30 links geldt, dan is het niet mogelijk om op deze manier te werk te gaan. Niemand kan een dergelijke voorwaarde stellen aan een website die van u is. Vanzelfsprekend kan een startpagina met een beperkt aantal goede links een stuk waardevoller zijn dan een startpagina met veel links met veel mindere kwaliteit.
Free Web Hosting