Uw eigen startpagina maken

Met een eigen startpagina hebt u veel mogelijkheden. Het aanmaken van een startpagina is bij de meeste websites gratis. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. Binnen de rubrieken kunt u vervolgens links naar gerelateerde sites plaatsen. Soms kunt u een rubriek ook van een korte tekst of een plaatje voorzien.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. Een extra zakcentje verdienen met een linkpagina is ook mogelijk. U mag bijvoorbeeld affiliate links plaatsen. Of u heeft Google Adsense op uw startpagina. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Er is over startpagina’s wel wat geschreven online. Onder andere de tekst is erover te vinden. Die site bevat meer artikelen over startpagina’s.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Is daarvoor een link terug nodig? Maar plaatst u de retourlink liever niet op uw eigen site? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Een zoekmachine waardeert zulke links vaak ook meer dan 2 sites die een linkruil hebben gedaan.
Free Web Hosting