Hoe bouw ik een startpagina

Voor linkbuilding zijn startpagina’s nog altijd interessant. Het geeft u de optie om voor amper kosten tot gratis extra links te plaatsen. Een andere optie is het beginnen van uw eigen startpagina website. In eerste instantie kunt u er uw links plaatsen. Bovendien kunt u inkomsten generen met een eigen startpagina website. Zo verdient u de kosten voor hosting en het script gemakkelijk terug. Wilt u een RSS feed aanmaken op een dochterpagina, dan is dat simpel te doen.Een RSS feed op een dochterpagina plaatsen is zeer gemakkelijk. Hiermee kunt u bijvoorbeeld nieuws tonen op één of meer dochterpagina’s. Er bestaan verschillende RSS feeds die u erg eenvoudig aan uw website toevoegt. Zodat u per dochterpagina daarbij passend nieuws kunt tonen indien u dat wilt.

Ziet u dat wel zitten, dan kunt u Eigen startpagina maken eens bekijken. Met het verkopen van links middels uw nieuwe startpagina website kunt u de aanschafkosten zeer makkelijk weer terugverdienen. Het aanpassen van kleuren is per individuele rubriek te doen. Een rubriek plaatst u simpel op uw dochterpagina. Middels een aanmeldformulier kan een bezoeker uiterst makkelijk een eigen account aanmaken. Nadat er een account is aangemaakt, kan men middels de beheergedeelte een nieuwe startpagina aanmaken. De bezoeker kan een subdomein opgeven middels welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. De bezoeker kan daarbij een titel en een omschrijving opgeven.

Bovendien kunnen per startpagina dochter de voor de zoekmachine belangrijke velden worden ingevuld. Op deze manier koppelt u de dochterpagina’s aan de juiste zoekwoorden. Het is tevens mogelijk om knoppen aan uw dochterpagina’s toe te voegen. Daarnaast kunt u banners plaatsen op uw website, als u dat wilt. Dit geeft de mogelijkheid om bannerruimte te verhuren aan derden. Tevens is een Google Adsense blokje plaatsen geen enkel probleem. Alvast met vast kunt u er alle kanten mee op.
Free Web Hosting