Maak professioneel een eigen portaal site

Voor online marketing kan een startpagina website uitermate handig zijn. Met een startpagina website is het mogelijk om links aan te leggen naar andere websites. Daarmee vergroten de startpagina websites de vindbaarheid van de sites waar naartoe gelinkt wordt. De websites zullen in potentie meer bezoekers aantrekken. Voor iedere startpagina op de website zult u in de regel een subdomein kunnen instellen. In de regel kunt u aan elke dochterpagina zoekwoorden koppelen. Op een dochterpagina kunt u rubrieken aanmaken om de links nog verder in te delen.

Er geldt geen maximum voor wat betreft het aantal dochterpagina’s op uw website. Ook voor wat betreft de onderwerpen bent u niet aan regels gebonden. Via de beheeromgeving stelt u per afzonderlijke dochterpagina de relevante zoektermen in. Zo weten de zoekmachines waar uw dochterpagina over gaat.

Zou u van een dergelijke constructie gebruik willen maken, dan bevat Startpagina script goede informatie daarover. Zo zijn startpagina websites voor promotie op affiliate basis uitermate geschikt. Het is een simpele manier om aan uw eigen affiliate website te komen. U heeft een grote mate van controle over het uiterlijk van uw startpagina website. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een stuk meer informatie op uw website te plaatsen. Wilt u ook links naar informatie op uw dochterpagina’s plaatsen naast de commerciële links dan is dat geen enkel probleem.

Ook kunt u linkbuilding aanbieden via uw startpagina website. Dit is met een bestaand script uiterst eenvoudig te realiseren. Meestal is dit een functionaliteit die in het script zit. In de beheeromgeving stelt u eenvoudig de prijs van linkplaatsing in. Het formulier waarmee men een link kan aanmelden is vanaf elke startpagina gemakkelijk op te vragen.

Als u wilt dan kunt u het zo instellen dat banners elkaar afwisselen. U kunt verschillende banners toewijzen aan een bepaalde plek op uw website. Wilt u eigen banners toevoegen, dan is dat geen enkel probleem. Of een banner van het platform Google Adsense weergeven. U kunt tevens allerlei nieuwsfeeds toevoegen aan uw startpagina website.

Verstand van de techniek is nauwelijks nodig als u aanpassingen via de beheerschermen doorvoert. Het is zo in elkaar gezet dat ook mensen zonder verstand van websites bouwen toch met het script kunnen werken. U kunt meteen gebruik maken van subdomeinen zonder folders op de webhosting aan te maken voor de subdomeinen.

Als u dat wilt dan kunt u het systeem zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen aanmaken. Aanmelding verloopt via een registratieformulier op uw startpagina website. Het script is voorzien van een PHP inlogsysteem waarmee men kan inloggen. Na het inloggen kan men een eigen startpagina aanmaken en beheren.
Free Web Hosting