Een eigen startpagina samenstellen

Met een eigen startpagina kunt u verschillende dingen. U kunt vanzelfsprekend verwijzingen plaatsen naar interessante websites. Hiervoor zijn startpagina’s in eerste instantie ontwikkeld. Tevens kunt u met regelmaat een stuk tekst of actuele verkeersinformatie plaatsen. Zulke extra zaken kunnen de startpagina extra waardevol maken.

Op een aantal sites maakt u gratis een eigen account aan. Vervolgens logt u hiermee in en kunt u een startpagina creëren. Na het plaatsen van links is het belangrijk dat u de startpagina bijhoudt. Links verdwijnen en nieuwe links worden toegevoegd. Dode links dienen te worden verwijderd van de startpagina. Het is dus belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen aan de pagina.

Daarom is het beheer van een startpagina nooit echt klaar. Een eigen startpagina website kan het eenvoudiger maken om alles centraal te beheren. Raadpleeg voor meer informatie het artikel . U heeft meer controle over het geheel met uw eigen startpagina website. Kiest u hiervoor, dan bent u een stuk minder afhankelijk van anderen. Anderen toestaan om hun eigen startpagina samen te stellen is ook mogelijk met een eigen website.

Het risico dat uw startpagina na enige tijd niet meer bestaat, wordt zo verlaagd. Het wordt ook eenvoudiger om geld te verdienen met uw website. Zo wordt het mogelijk om op uw startpagina backlinks te verkopen. Vaak verloopt hierbij het proces volledig automatisch.
Free Web Hosting