Een moderne startpagina site realiseren

Extra backlinks kunnen worden gemaakt met behulp van uw eigen startpagina website. U kunt aan zo een website verschillende dochterpagina’s toevoegen. U kunt per thema een startpagina op uw website aanmaken. Aan deze dochterpagina’s kunt u rubrieken toevoegen. U kunt een aantal links plaatsen binnen iedere rubriek. U kunt verder widgets aan een dochterpagina toevoegen.

Er zal wat PHP code nodig zijn voor zo een website. Uiteraard is het een optie om zelf een script te schrijven. Het is ook mogelijk om een reeds bestaand script te kopen. Via de links op Startpagina maken kunt u bij de website komen van de aanbieder van zo een script. Het script is zeer eenvoudig via de website van de aanbieder aan te schaffen. Via het beheerpaneel brengt u binnen een handomdraai wijzigingen op de website aan.

Dode links kunnen worden gecontroleerd met een job proces dat wordt meegeleverd. U kunt iedere dag een mail ontvangen waarmee u dode links kunt zien. Op deze wijze is bij u bekend welke backlinks er niet meer correct werken. Gebroken links kunt u zo snel verwijderen. Nieuwe beheerders van dochterpagina’s kunnen heel eenvoudig zich registreren op de website.

Een beheerder kan met behulp van een eigen account 1 of meer startpagina’s toevoegen aan de website. Per onderwerp kan er een startpagina op de website aangemaakt worden. Zo kunnen ook relevante links op iedere dochterpagina worden geplaatst. Tevens zijn er widgets die u kunt plaatsen op de startpagina’s. Verder is het mogelijk om het laatste nieuws te tonen op een startpagina.

Er kan verder een weerkaart aan een dochterpagina toegevoegd worden. Het is prima mogelijk om met een startpagina website extra geld online te verdienen. U kunt met de verkoop van links heel gemakkelijk extra omzet genereren. Ook kunnen er banners aan de startpagina website toegevoegd worden. Op deze manier kan er met de startpagina website een extra inkomen gegenereerd worden. Wilt u een Adsense blokje plaatsen op 1 of meer dochterpagina’s dan is dat met het script geen enkel probleem. Tevens is er de mogelijkheid om affiliate links toe te voegen.

Binnen een mum van tijd is het startpagina script geïnstalleerd. Het installatieproces bestaat uit het plaatsen van de bestanden op de webserver en het invullen van de voor de website relevante gegevens. In het 1e scherm vult u de algemene informatie van de website in. Het tweede scherm is bedoeld voor het invullen van de relevante gegevens voor de database connectie. En tenslotte wordt het 3e scherm gebruikt om een beheeraccount aan te maken. Daarbij mag u zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord uitkiezen.
Free Web Hosting