Eenvoudig een webwinkel starten

Uw producten kunnen met behulp van een webwinkel online worden verkocht. Het betalen is heel eenvoudig door een klant te doen. U ontvangt per e-mail een overzicht van de bestelling. U zult als verkoper een e-mail ontvangen waarin een lijst met de bestelling opgenomen staat.

U kunt verschillende talen instellen in de online webshop. Het is mogelijk om zowel Nederlands als Engels als taal in te stellen. Daarbij is het PHP script aan te passen. Een webwinkel beginnen behoort tevens tot de mogelijkheden wanneer u geen kennis van webshops beginnen heeft. Wanneer u dit artikel aan het doornemen bent is er een grote kans dat u zelf een webshop wilt beginnen.

U kunt dan eenvoudig een webwinkel zelf oprichten. In het artikel Eenvoudig een webwinkel starten vindt u een verwijzing naar een bruikbaar script. Via de betreffende pagina is verder te navigeren naar een aanbieder van een PHP script waarmee een webshop te realiseren is. Met behulp van een webwinkel kunt u uw producten online aanbieden. Online kan op een gemakkelijke wijze een betaling worden verricht door een klant. U stuurt de spullen naar de klant op met behulp van een e-mail waarin een besteloverzicht staat opgenomen. Als verkoper ontvangt u een e-mail waarin informatie omstreeks de bestelling staat opgenomen.

U kunt verschillende talen instellen in de online webshop. Engels en Nederlands zijn als hoofdtaal in te stellen via de beheeromgeving. Daarbij is het PHP script aan te passen. Een webwinkel beginnen behoort zo ook tot de mogelijkheden wanneer u er geen verstand van heeft. Als u dit artikel leest is de kans groot dat u zelf een webshop wilt oprichten. Het zelf opstarten van een webwinkel is niet heel lastig te doen. Het script dat via die pagina te vinden is, is ontwikkeld met PHP. De meeste webhosting pakketten ondersteunen het draaien van PHP scripts.
Free Web Hosting