Nieuwe startpagina samenstellen

U kunt een eigen startpagina op verschillende manieren aanmaken. Allereerst kunt u een startpagina samenstellen op een bestaande website. U hoeft hier doorgaans geen kosten voor te maken. Met uw nieuwe startpagina helpt u ook de eigenaren van de betreffende website. Voor de website is het een voordeel wanneer er regelmatig een nieuwe dochterpagina aangemaakt wordt.

Om een nieuwe startpagina samen te stellen dient u op een account aan te maken op een startpagina website. Dit kan via het aanmeldformulier. U kunt het aanmeldformulier doorgaans vrij makkelijk vinden. U kunt er vaak komen via een link in het menu bovenaan de website. Dikwijls bevat de voorpagina een link naar het betreffende formulier. Mocht u een fout maken bij het invullen van het formulier, dan zal u er een melding verschijnen en kunt u de ingevoerde gegevens corrigeren. Zodoende kunt u weinig verkeerd doen bij het aanmelden bij een startpagina website.

Om meer over het eigen startpagina maken te weten te komen, kunt u de pagina http://kennisgeving.freetzi.com/title.514.html doornemen. U kunt er een beschrijving vinden van de handelingen die u moet verrichten voor een succesvolle aanmelding. Echter is het niet zo lastig: u heeft alleen een werkend e-mailadres nodig. Soms moet u uw e-mailadres bevestigen door op een per e-mail ontvangen link klikken.

Een andere interessante optie is uw eigen startpagina website in elkaar zetten. U heeft dan een domeinnaam en webhosting nodig waarop u een startpaginascript kunt installeren. Omdat u dan ook gemakkelijk links kunt verkopen op uw site, is dit een vrij aantrekkelijk alternatief. Na de betaling zal de link gegarandeerd worden geplaatst. Na een succesvolle betaling is de link meteen zichtbaar op de startpagina website. Zo kunt u met uw eigen startpagina website een extra online inkomen genereren naast uw huidige inkomen.
Free Web Hosting