Linkpagina beheer

Het is uiterst interessant om goed gevonden te worden in de zoekmachines. Het groter worden van uw klantenbestand is dan min of meer gegarandeerd. Andere websites die naar uw website verwijzen door middel van een link helpen bij het vergroten van de online vindbaarheid. Startpagina’s zijn een voorbeeld van pagina’s die u zelf kunt aanmaken en waar u dergelijke links kunt plaatsen. Veelal is dit kosteloos. Hieronder leest u waarom het in sommige gevallen beter kan zijn zelf een startpagina website op te zetten.

Er zit wel een nadeel aan het aanmaken van een startpagina op de website van iemand anders. Uw aangemaakte dochterpagina kan zomaar worden verwijderd. Er is voor de websitebeheerders geen verplichting tot opgaaf van een reden. Vaak merkt u achteraf zonder enig bericht dat de startpagina is verwijderd.

Hoe u dit oplost kunt u lezen in het artikel Beheer startpagina. Het zelf in elkaar zetten van een startpagina website is met behulp van een startpaginascript prima te doen. U bent dan niet van anderen afhankelijk. U heeft met de hosting partij een contract voor een bepaalde periode dus het is niet zo dat uw website opeens kan verdwijnen. De zekerheid die u daarmee krijgt is zeker het geld waard.

Heeft u al webhosting, dan is de kans groot dat u de startpagina website daar er gewoon bij kunt zetten. Bij een groot aantal providers mag u meer dan één domeinnaam installeren op uw webhosting. Is dit bij uw pakket het geval, dan hoeft u geen geld uit te geven aan een tweede webhosting pakket. Is het niet zo dat u er meerdere websites kunt onderbrengen, bedenk u dan dat webhosting tegenwoordig bijna niets meer kost. Webhosting kost maar een paar euro per maand.

Met een goed startpaginascript kunt u links verkopen op de website. Nadat de bezoeker heeft betaald en het script dit heeft opgemerkt, dan wordt de link door het systeem zonder uw tussenkomst geplaatst. Het geld dat u heeft betaald voor het script haalt u er dus dubbel en dwars uit. Heeft u wat budget voor software die u geld op kan leveren? Met een startpaginascript heeft u de juiste tool in handen om online extra inkomen te generen en tevens een platform te bieden om andere websites beter vindbaar te maken.
Free Web Hosting