Linkpagina beheer

Pas met een voldoende aantal bezoekers kan een site waarde hebben. De vindbaarheid kunt u verbeteren met de inzet van een startpagina script. U bouwt dan een aantal satelliet websites rondom uw hoofdwebsite. De indexering van nieuwe websites wordt lastiger, door het grote aanbod. Uw site moet qua tijd en aandacht concurreren met alle andere websites. Vaak bestaan deze sites langer en bevatten zij meer informatie.Meer inkomende links is ook iets dat een rol speelt. Voor het plaatsen van uw site in de zoekresultaten is dit allemaal van belang.

Bent u benieuwd naar hoe u een startpagina script kunt inzetten hiervoor? Het artikel nieuwe startpagina voorziet u van meer info. De benodigde tools kunt u op deze pagina vinden. Zou u externe expertise moeten inhuren voor de vindbaarheid, dan weet u niet wat er achter de schermen gebeurt.

Een eigen startpagina kan zorgen voor een extra inkomen. Het weergeven van affiliate banners en links is een optie. Gebruikt u Google Adsense, dan levert een klik op een advertentie al een klein bedrag op. Een leuk inkomen is er met zekerheid uit te halen bij een serieuze aanpak.
Free Web Hosting