Website tool

Er is geen kennis van HTML nodig om uw eigen website te maken. Via de beheeromgeving van een CMS systeem kunt u iedere denkbare wijziging gemakkelijk doorvoeren. Het is dus niet alleen meer weggelegd voor programmeurs of technische mensen. U kunt CMS systeem website raadplegen als u hier graag meer over weet. Het is goed om u er eens in te verdiepen. u heeft geen kennis nodig van websites bouwen. De beheerschermen kunt u bereiken nadat u in de beheeromgeving bent ingelogd. U kunt de inloggegevens van uw beheeraccount tijdens de installatie van het CMS pakket instellen. U wordt bij de installatie bijgestaan door een apart installatiescript.

Een professionele aanpak wordt met een CMS systeem mogelijk. Wellicht bent u niet de enige die de website gaat beheren. Het is mogelijk om met een groep mensen te werken aan de website. Er kunnen verschillende accounts worden aangemaakt met beheerrechten. Via het inlogpanel kan eenvoudig een vergeten wachtwoord worden hersteld. Wat ook handig aan een CMS pakket is, is dat er vaak al een paar layouts zijn meegeleverd. Het is dus niet nodig om zelf een layout in elkaar te zetten. Wanneer u de layout en de kleuren heeft ingesteld, kunt u aan de content gaan werken. Het toevoegen van een klantenoverzicht is daarbij ook heel gemakkelijk te doen. Via een CMS kunt u tevens de diverse formulieren op uw website aanpassen. De velden zijn gemakkelijk in te richten.

Vaak kunt u met het CMS systeem meerdere accounts aanmaken. Samen met anderen aan de nieuwe website werken is dus geen enkel probleem. Men hoeft dus niet met uw account in te loggen. De ander kan zijn eigen inloggegevens gebruiken om in te loggen binnen het beheergedeelte. Een wachtwoord vergeten, dat kan natuurlijk voorkomen. Via het inlogformulier kunnen instructies worden opgevraagd voor wachtwoordherstel. Men moet het e-mailadres invullen dat in het CMS systeem aan de gebruiker is gekoppeld.
Free Web Hosting