Een startpagina online zetten

Loopt u rond met de gedachte dat het niet makkelijk is om een startpagina website te bouwen? Dit artikel zal dan erg waardevol voor u kunnen zijn. Met behulp van de juiste tool kunt u ook zelf een startpagina website runnen, waar bezoekers een eigen startpagina kunnen aanmaken. Daarbij is het ook nog mogelijk om een inkomen te genereren met de verkoop van links. Lees verder wanneer u benieuwd bent geworden. Wilt u aan de slag met uw eigen startpagina website, dan zult u daarvoor een startpagina script nodig hebben. In feite gaat het om een CMS systeem maar dan puur gericht op het beheer van een startpagina website. Meestal zal het script met PHP gemaakt zijn.

U kunt een dergelijk script op uw webruimte installeren. U zult dus ook webhosting moeten regelen. Wat ook vaak nodig is, is een database waarin het script de gegevens kan opslaan. Wilt u meer weten over het runnen van uw eigen startpagina website met een script, lees dan ook Beheer startpagina. Wanneer u een domein met de juiste hosting heeft, dan zal het installeren van het script niet veel problemen opleveren. Een apart script neemt vaak het aanmaken van de databasetabellen en het correct vullen van de configuratiebestanden voor zijn rekening tijdens de installatie.

U kunt het script aan diverse betaalmethoden koppelen. Dit is nodig voor het verkopen van links. Men kan via een speciaal formulier een betaalde link aan de website toevoegen. Via dit formulier dat via iedere dochterpagina is op te vragen, mag de bezoeker de rubriek kiezen waarin de link moet worden geplaatst. Betaling verloopt via bijvoorbeeld PayPal of iDEAL. Het is mogelijk om ook andere betaalmethoden aan te treffen in het script. Zodra de betaling is goedgekeurd, zal de link worden toegevoegd.

Iedereen die daar interesse in heeft kan een account aanmaken op uw startpagina website. Via dit account kan de bezoeker inloggen op uw startpagina website. Een ingelogde gebruiker kan een startpagina aanmaken en vullen met eigen links. Het helpt u met het verkrijgen van extra content op uw website. Regelmatig een nieuwe dochterpagina is interessant voor bezoekers. Als u de website zo nu en dan uitbreidt met content, dan zullen zoekmachines dit ook waarderen. Het heeft tot gevolg dat u beter te vinden bent in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.
Free Web Hosting