Beheer eenvoudig een nieuwe portaalwebsite

Wilt u graag de vindbaarheid van uw websites verhogen, dan kunt u startpagina websites inzetten hiervoor. U vergroot de vindbaarheid van uw website met zogeheten inbound links. Het plaatsen van externe links wordt ook wel off-page SEO genoemd. Het beheren van uw eigen startpagina website is mogelijk.

Met behulp van het beheerpaneel kunt u alle instellingen van uw website aanpassen. Zo kunt u globaal de kleuren van uw website instellen. De instellingen van de individuele dochterpagina’s kunnen ook worden gewijzigd via het beheerpaneel. U zet per onderwerp gemakkelijk een startpagina in elkaar.

Hiervoor is het aanmaken van folders op de webhosting niet nodig. Verder is het mogelijk om teksten op een dochterpagina aan te maken, naast de reguliere backlinks.

Aan het aantal links dat aan een startpagina kan worden toegevoegd, zit geen enkele beperking. Er is geen limiet voor het aantal dochterpagina’s dat u kunt aanmaken. U kunt per startpagina een eigen naam en subdomein invullen.

De software om uw eigen startpagina aan te maken kan via Eigen startpagina worden gevonden. Door de backlink in het artikel te volgen komt u op de pagina van de aanbieder van het script. Het script is op de site van de aanbieder te koop voor enkele tientjes.

Een groot pluspunt is dat u het script niet extern hoeft te laten ontwikkelen. U kunt direct starten met linkjes maken. Er is geen enkele noodzaak om eerst een script te ontwikkelen. Voor hetzelfde bedrag zult u nooit een nieuw script kunnen laten bouwen door een ontwikkelaar.

Het is voor een nieuwe beheerder heel makkelijk om zichzelf aan te melden op de website. Voor registratie als nieuwe beheerder is een speciale pagina. Op die pagina mag een nieuwe beheerder zelf zijn gebruikersnaam en wachtwoord invullen.
Free Web Hosting