Als beginner met een affiliate site aan de slag gaan

Veel mensen zullen voor een werkgever werken. De hoogte van de uitbetaling is dan afhankelijk van het aantal uren dat er is gewerkt. Ook kunt u als ZZP’er een vaste vergoeding zijn overeengekomen voor een bepaalde klus. De beloning komt alleen wanneer u daadwerkelijk heeft gewerkt.

Een affiliate shop starten kan eenvoudig met het script dat u kunt kopen op . Diverse formaten voor de productfeeds worden ondersteund. Het is alles wat u nodig heeft voor het starten met affiliate marketing.

Als mensen op zoek zijn naar informatie kunt u slechts beperkt beïnvloeden. Adsense is voor velen een aantrekkelijke inkomstenbron. Wilt u voor het opbouwen van een passief inkomen gaan, dan is vermoedelijk YouTube niet de meest interessante eerste gedachte. Voor wie een cursus online marketing wil volgen zijn de mogelijkheden beperkt.

Hierboven ziet u een link naar een andere website staan. U kunt met het script waarnaar verwezen wordt eenvoudig een affiliate shop beginnen. U kunt diverse uitbreidingen bovenop het script installeren, zoals een uitbreiding waarmee u een blog gedeelte aan uw affiliate webshop toevoegt. Wilt u de rubrieken van de feeds gebruiken binnen uw webshop? Met een extra uitbreiding op het script kunnen rubrieken automatisch worden aangemaakt.
Free Web Hosting