Uw eigen startpagina online zetten

Er is een kans dat u reeds op een bestaande website eens een dochterpagina heeft samengesteld. Het kan zijn dat u ook graag een eigen startpagina website wilt runnen. Natuurlijk is die optie er. Zelfs wanneer u amper technische kennis heeft. Wat u nodig heeft is een PHP script dat u daarbij ondersteunt. Meer informatie is op te vragen via eigen startpagina samenstellen. Een dergelijk script is in de programmeertaal PHP gemaakt. Een dergelijk script is niet heel duur. Met behulp van een speciaal beheeromgeving op uw website past u de site eenvoudig aan.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen anderen ook een startpagina aanmaken op uw website. Met een instelling in de beheeromgeving kunt u het registratieformulier openzetten. Via een registratieformulier maakt een bezoeker een account aan. Via het account dat wordt aangemaakt kan iemand inloggen en startpagina’s aanmaken.

Wilt iemand een betaalde link plaatsen, dan is dat mogelijk. Men betaalt via uw website en de link wordt direct geplaatst. De noodzaak van een nieuwe startpagina maken is er dan niet meer. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. Er kunnen diverse prijzen hiervoor worden ingesteld. Een nieuwe startpagina maken is dan niet meer nodig. U meldt dan slechts de link aan.

Het plaatsen van ander soort componenten op uw dochterpagina kan ook. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld het inlezen en weergeven van het meest recente nieuws. RSS feeds van verschillende websites tonen is geen enkel probleem. U kunt op deze wijze extra waarde toevoegen aan uw diverse startpagina’s. Startpagina’s op uw website krijgen hun eigen subdomein toegewezen. Via dit subdomein kan een bezoeker snel navigeren naar een specifieke dochterpagina. Een startpagina script kunt u kopen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.
Free Web Hosting