Bouw uw eigen startpagina

Startpagina’s zijn ontstaan met het idee om gebruikers die geen technische kennis hebben, toch de mogelijkheid te geven een catalogus van links te maken. Men heeft de links op een startpagina over het algemeen naar onderwerp ingedeeld. Niet zelden zal een startpagina rondom een bepaald thema zijn aangemaakt. En zullen links naar andere onderwerpen er niet tussen passen. Binnen de dochterpagina’s zijn weer deelonderwerpen te maken. Hiervoor kan gebruikt worden gemaakt van rubrieken. Linkblok is een andere term die voor de rubriek wordt gebruikt. De titel van de rubriek beschrijft waar de links in de rubriek over gaan.

Voor het aanmaken van een startpagina zult u niets hoeven betalen. Soms moet eerst een bepaald aantal links worden toegevoegd. Soms wordt uw dochterpagina pas bij dit minimum aantal links getoond. Staan er te weinig links op uw dochterpagina, dan kan deze ook na bepaalde tijd worden verwijderd. U voorkomt dit door zelf een startpagina website op touw te zetten. Een ander kan u geen regels opleggen wanneer de startpagina website van u is.

Wilt u meer weten over startpagina’s? De pagina Eigen Startpagina doornemen is een goede start. Op die website vindt u er nog meer artikelen over. Zo leert u hoe het aanmaken van een dochterpagina in zijn werk gaat. U vindt er ook verwijzingen naar een modern startpagina script.
Free Web Hosting