Eenvoudig uw bookmarks online op een rij

U kunt startpagina’s heel makkelijk inzetten voor linkbuilding. Uw positie in Google kan met behulp van backlinks worden verbeterd. Het is prima te doen om bij een reeds bestaande site een startpagina in te richten. Een andere optie is het zelf in elkaar zetten van een startpagina site.U maakt dan in feite zelf een catalogus vol met links.

Een dergelijke website kan worden gemaakt met een script. Over dat script staat op Beheer een lijst van uw favoriete sites meer informatie. Men kan zelf rubrieken toevoegen aan zijn of haar pagina en daarbinnen bookmarks plaatsen. Er kunnen ook andere blokken aangemaakt worden zoals een rubriek waarin het laatste nieuws getoond worden. Dit PHP script is niet heel lang geleden ontwikkeld. U zult meer van zulke scripts kunnen vinden, maar vaak zijn deze scripts niet aangepast op de eisen van deze tijd. Alle pagina’s op uw website worden op een responsive wijze getoond.

U kunt met het script inkomsten genereren. Dat gebeurt met de verkoop van backlinks. De prijs van een backlink stelt u via de beheerschermen heel eenvoudig in. Er zijn verschillende betaalproviders aan het script te koppelen. Zo kunnen bezoekers via uw eigen website betalen voor de linkplaatsing. Na de betaling zal een link direct in de gekozen categorie worden geplaatst. Er is geen noodzaak om iets handmatig te plaatsen.

Het PHP script kunt u heel eenvoudig op uw hosting pakket installeren. PHP wordt door de meeste hosting pakketten ondersteund. Via de scripttaal PHP kunt u het script ook uitbreiden als u dat wilt.
Free Web Hosting