Uw nieuwe startpagina website maken

Aan de hand van de tips in dit artikel is het eenvoudig om uw eigen startpagina website te bouwen. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Een dergelijk script is voor amper geld vast aan te schaffen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Startpagina’s zijn dan daarbij uiterst nuttig voor SEO-doeleinden. Het is dikwijls mogelijk om een link te aanmaken op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Startpagina Script. Het zal niet gecompliceerd zijn om het startpaginascript te installeren.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het toevoegen van de database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Met kan zich registreren met behulp van uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Daarnaast is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Het aanpassen van een startpagina is behoorlijk gemakkelijk met het script. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

U krijgt met het script de optie om geld te verdienen. Dat kan met het startpaginascript op verschillende manieren. Zo kunt u backlinks met behulp van uw startpagina website verkopen. Voor een link kan op verschillende wijzen worden betaald. Een andere optie is het aanmaken van banners. Het is erg makkelijk om een affiliate banner te plaatsen.
Free Web Hosting