Beheer eenvoudig een nieuwe startpagina website

Houdt u zich met zoekmachine optimalisatie bezig? Als u nog geen startpagina website heeft is het een goed idee om daar nu mee te beginnen. U kunt de links vrij gemakkelijk op onderwerp groeperen. Het is naast het plaatsen van een gewone link mogelijk om een affiliate link toe te voegen.

Men kan zich gemakkelijk op uw website registreren. Dit doet men met een aanmeldformulier. Met een gebruikersaccount kunnen mensen zelf een startpagina maken op uw site. Ook is het mogelijk om dit dicht te zetten. Alleen u kunt dan iets aanpassen. U kunt de pagina hoe maak je een startpagina bezoeken voor meer informatie.

U kunt rubrieken aan de startpagina’s toevoegen. U kunt aan deze rubrieken de verschillende linkjes toevoegen. U kunt eigen HTML code aan de site toevoegen wanneer u dat zou willen. Op deze wijze heeft u een grote mate van vrijheid rondom het toevoegen van website content.

Er kan voor elke losse dochterpagina een subdomein worden toegevoegd. Voor elk afzonderlijke thema is zo een eigen dochterpagina te creëren. Zo krijgen de vermelde sites een betere score in de zoekmachines. Omdat de links op een pagina staan die over een overeenkomstig onderwerp gaan.

U kunt een extra inkomen verdienen door middel van het script. Met het PHP script kunt u eenvoudig backlinks verkopen. Uiteraard is het ook mogelijk om een aantal affiliate links te plaatsen tussen de gewone links. Bij affiliate marketing promoot u producten en verdient u per sale een percentage. Tradedoubler en Daisycon zijn voorbeelden van netwerken waarbij u zich kunt aanmelden als publisher. De aanschafkosten kunt u zo weer terugverdienen.
Free Web Hosting