Nieuwe startpagina

Het bouwen van uw eigen startpagina kan verschillende aanleidingen hebben. Het kan zijn dat u graag een linkpagina omtrent uw hobby wilt opzetten. De aanleiding kan ook van commerciële aard zijn. Of u wilt gewoon uw favorieten ergens online plaatsen.

Het kiezen van een goede startpagina website voor het aanmaken van uw dochterpagina is een eerste stap. Daarnaast is het van belang dat u een naam verzint voor het subdomein van uw linkpagina. Verder is een werkend e-mailadres nodig omdat u in veel gevallen uw e-mailadres moet bevestigen.

U kunt pas links aan uw startpagina toevoegen, voordat u één of meer categorieën heeft aangemaakt. Zo kan er een ordening op uw startpagina worden aangebracht. Zo kan de keuze worden gemaakt om de links op onderwerp te groeperen.

Lees de pagina Uw Nederlandse startpagina maken door om meer over startpagina’s te weten te komen. Met voldoende kennis bouwt u binnen een handomdraai straks uw eigen startpagina. Het aanmaken van uw eigen dochterpagina is niet zo heel lastig.

Het aanmaken van een eigen startpagina is bij de meeste websites gratis. Vaak wordt wel als voorwaarde gesteld dat u een minimum hoeveelheid links toevoegt aan de startpagina. Verwijdering van uw pagina kan het gevolg zijn wanneer uw pagina niet voldoet aan die randvoorwaarde.
Free Web Hosting