Maak een eigen startpagina website

Verricht u SEO werkzaamheden, dan is het goed om eens naar de mogelijkheden van startpagina’s te kijken. Startpagina’s kunnen worden ingezet om een betere vindbaarheid van andere websites te realiseren. Met startpagina’s kunt u meer bezoekers en dus ook mogelijke klanten aantrekken. Links verkopen is mogelijk met een startpagina website.

U kunt online meer informatie over zo een tool vinden. Op de pagina Maak een moderne PHP startpagina website staat veel nuttige informatie. Het script waarnaar daar wordt verwezen ondersteunt u bij het maken van uw eigen startpagina website. Wilt u het meest recente nieuws tonen, dan is dat geen probleem. Het plaatsen van een widget op uw startpagina is kinderspel. Een betaalde link aanmelden op uw startpagina website is met het script gemakkelijk. Het startpaginascript biedt dus opties om online inkomen te generen. De prijzen daarvoor mag u zelf bepalen. Zowel Nederlandse op het moment dat Belgische betaalmethoden worden daarnaast ondersteund.

Verkopen van links is mogelijk. De bezoeker vult in een formulier de gewenste link in. Daarbij kunnen dochterpagina en rubriek worden geselecteerd door de aanmelder. Zodra het formulier is verstuurd kan voor de nieuwe link worden betaald. Dit betalen verloopt online. In het geval dat gewenst is het mogelijk voor bezoekers om een gebruikersaccount aan te maken. Daarmee kunnen ze zelf aan de slag met een dochterpagina. Bezoekers mogen bovendien het gewenste subdomein opgeven. Onderaan iedere startpagina ziet u het aantal links staan.
Free Web Hosting