Beheer van een linkpagina

U kunt zich bij een grote hoeveelheid Nederlandse startpagina websites aanmelden voor het beheer van uw eigen startpagina. Dit kan handig zijn op het moment dat u een betere positionering van uw bestaande websites wilt in de zoekresultaten van Google. Google zal de startpagina links als een aanprijzing van de website waarnaartoe gelinkt wordt beschouwen. U mag zelf beslissen naar welke websites u een link plaatst. Wanneer uw website een hogere positie in de zoekresultaten heeft, dan zal dit er ook vaak zorgen dat meer mensen uw website bezoeken.

Maar het is ook mogelijk dat u geen startpagina wilt samenstellen. Met dit in het achterhoofd bieden veel sites ook de mogelijkheid tot linkaanmelding aan. Voor link aanmelden zijn verschillende variaties. U kunt een linkaanmelding doen zonder tegenprestatie. Bij deze optie weet u niet of de link ook echt geplaatst zal worden. U vult dan de URL in van de link die u graag geplaatst ziet. De beheerder van de betreffende pagina beslist dan of hij de link zal plaatsen.

Gaat u zelf aan de slag met een eigen startpagina? Op leest u meer over de het registreren als paginabeheerder en hoe u een startpagina kunt aanmaken. Vooral wanneer dit de eerste keer is dat u een startpagina gaat samenstellen, kan extra informatie handig zijn. Met de juiste informatie in de hand gaat het u zeker lukken om een goede startpagina te maken. Vaak kunt u ook een retourlink plaatsen en hiervan de locatie opgeven. De kans is dan groter dat de link geplaatst wordt. Ook het plaatsen van een betaalde link is vaak mogelijk. Als u betaalt voor de linkplaatsing, weet u zeker dat de link toegevoegd wordt.

Het kan zijn dat u nog aan het bedenken bent op welke wijze u de startpagina dochters in gaat zetten. De andere artikelen op deze website kunnen u misschien op een idee brengen.
Free Web Hosting