Uw nieuwe startpagina maken

De mogelijkheid om een eigen startpagina website te runnen is er ook voor u. Zelf een script programmeren is mogelijk maar zal wel wat tijd kosten. Een bestaand startpagina script gebruikt zal eenvoudiger zijn. Het gaat daarbij niet om het bouwen van een gewone website, maar om het bouwen van een startpagina website.

Een dergelijk script dient u op uw webhosting te installeren. Is de installatie gelukt, dan kunt u beginnen met het aanmaken van dochterpagina’s en het plaatsen van content. Het is voor bezoekers mogelijk om een account aan te maken. Hiermee kunnen ze een eigen startpagina aanmaken en interessante links toevoegen. Het script stelt u in staat een extra inkomen op te bouwen met de verkoop van links op de startpagina website. Het is één van de vele manieren waarmee u online voor een extra inkomen kunt zorgen.

Hierbij hoeft u zelden iets handmatig te doen als beheerder zijnde. De status van de betaling kan het script zelf opvragen. Is de betaling zonder problemen verlopen, dan wordt de link direct zichtbaar op de startpagina website. U kunt zelf bepalen welke bedragen u rekent. Omdat een link op de voorpagina als erg waardevol wordt gezien, kunt u voor een dergelijke link iets meer geld vragen. Als u benieuwd bent naar nog meer mogelijkheden dan is Startpaginascript een goed artikel. Vanuit daar kunt u meer informatie vinden over scripts om uw eigen startpagina website te bouwen. Om het startpagina script te kunnen gebruiken zijn ook webruimte en een leuke domeinnaam noodzakelijk. Als u dit ook geregeld heeft, dan kunt u naar de volgende stap, namelijk de installatie van het script.

De benodigde tabellen in de database worden door het installatiescript aangemaakt. De database tabellen hoeft u dus niet handmatig aan te maken. Omdat het installatiescript veel voor zijn rekening neemt, is het installeren van het startpagina script niet heel lastig. Er is op uw website een formulier beschikbaar waarmee bezoekers zich kunnen aanmelden. Na aanmelding kunnen ze zelf een startpagina in elkaar zetten.
Free Web Hosting