Begin uw eigen advertentie website

Extra geld verdienen is met verschillende typen website mogelijk. Zo kan een eigen marktplaats hiervoor worden ingezet. Enerzijds kunt u adverteerders laten betalen voor het plaatsen van een advertentie. Voor specifieke rubrieken kunt u een tarief voor advertentieplaatsing rekenen. U kunt ook een prijs instellen voor een aantal opties die te kiezen zijn bij het plaatsen van een nieuwe advertentie.

Op Je eigen marktplaats maken leest u meer over het beginnen van een advertentie website. Het gebruiken van een speciaal daarvoor ontworpen PHP script is verstandig. Op een simpele wijze kunnen met een advertentie script wijzigingen aan uw marktplaats website worden doorgevoerd.

De inloggegevens van de beheeromgeving mag u gedurende de installatie zelf kiezen. Met een advertentie script is zelf programmeren niet meer noodzakelijk. De functionaliteiten zijn al voor u gemaakt.

Maakt u gebruik van de beheeromgeving dan is er zelfs geen kennis van websites maken nodig. Het installeren is zonder al te veel kennis te doen. U kunt de handleidingen voor de installatie op de site van de ontwikkelaar vinden. Het is ook mogelijk om vanuit de aanbieder nadere ondersteuning te krijgen. Na een succesvolle installatie zult u beheerderstaken met uw account kunnen uitvoeren.

Via het beheerpaneel kunt u het maximumaantal foto’s per advertentie instellen. Het is mogelijk om het aantal foto’s hoog te zetten of in te perken. U kunt bij het instellen van het maximumaantal foto’s per advertentie rekening houden met de beschikbare ruimte op uw webhosting pakket. Via de voorkant van uw advertentie website kan men zich gemakkelijk registreren als adverteerder. Het aanmaken van een account gebeurt met behulp van een registratieformulier die men op uw website kan invullen. Klopt er iets niet in de gegevens, dan geeft het systeem een melding weer.
Free Web Hosting