FBME bank nieuws

Voor de Federal Bank of the Middle East zijn het zware tijden. De bank is gevestigd in Tanzania en Cyprus. Al enige tijd staat de FBME onder bewind. Bepaalde activiteiten zijn gestaakt. Ook zijn er onderdelen van het bedrijf gesloten. Het is mogelijk voor klanten om dagelijks geld op te nemen, echter zit hier wel een limiet aan.

Geldstromen zijn onnavolgbaar en FBME Bank trekt dubieuze klanten aan, blijkt uit een rapport van FinCEN. Hierdoor kunnen criminelen en terroristen hun geld bij FBME Bank stallen. Reden voor de centrale banken om FBME Bank onder bewind te plaatsen.

De sanctie heeft ervoor gezorgd dat mensen hun geld willen opnemen en er nauwelijks geld meer binnenkomt bij de bank. Logisch gevolg hiervan kan zijn dat FBME Bank straks helemaal gesloten wordt. Tevens is ook de klantenservice niet goed op de hoogte van de maatregelen van de centrale banken.

Wilt u op de hoogte blijven, dan is FBME administrator rules out loyalty scheme payment before court ruling een interessante tekst. U kunt ook lezen wat u zou kunnen doen om zo spoedig mogelijk uw geld terug te krijgen.
Free Web Hosting