Je eigen startpagina maken

Uit een eigen startpagina kunt u op verschillende manieren voordeel halen. Het aanmaken van een startpagina is bij de meeste websites gratis. Een startpagina gaat meestal over een enkel onderwerp.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. Binnen de rubrieken kunt u vervolgens links naar gerelateerde sites plaatsen. Soms mogen er ook afbeeldingen en langere teksten aan uw startpagina worden toegevoegd.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. Een extra zakcentje verdienen met een linkpagina is ook mogelijk. U mag bijvoorbeeld affiliate links plaatsen. Of u heeft Google Adsense op uw startpagina. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Er is over startpagina’s wel wat geschreven online. Onder andere de tekst Eigen startpagina is erover te vinden. Die site bevat meer artikelen over startpagina’s.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Is daarvoor een link terug nodig? Maar plaatst u de retourlink liever niet op uw eigen site? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Wanneer 2 sites direct naar elkaar linken wordt dit vaak als linkruil gezien. U heeft dus een prima reden om de retourlink niet op uw eigen site te plaatsen.
Free Web Hosting