Nieuwe startpagina

Heeft u een onderneming dan kan het internet zorgen voor nieuwe klanten. Startpagina’s kunnen helpen om uw zakelijke website beter vindbaar te maken. Een eigen startpagina website met links naar uw website is ook een goede zet. Uiteraard is het mogelijk om beide mogelijkheden in te zetten. Een eigen startpagina kan op een aantal startpagina websites gratis worden samengesteld.

Daarbij heeft u echter geen zekerheid over hoe lang uw startpagina blijft voortbestaan. Op de website van iemand anders kan de startpagina zomaar offline gehaald worden zonder dat u weet waarom. Er geldt vaak een minimumeis voor het aantal links op de pagina. Er kan na een bepaalde tijd worden gekeken naar het aantal links op uw pagina. Zijn het er te weinig? Dan kan men de pagina verwijderen.

Het artikel Een mooie startpagina maken voorziet u van tips omtrent eigen startpagina maken. Er zijn verschillende tips te vinden voor een goede startpagina. Onderscheidend zijn is belangrijk op het internet. U moet de aandacht van de bezoeker naar uw pagina zien te trekken. Interessanter maken van de startpagina kan met het toevoegen van informatieve teksten en videomateriaal.

Zelf een startpagina website maken is een andere mogelijkheid. U kunt dan alles aanpassen van de website. Er kan dan geen dochterpagina door iemand anders worden verwijderd. U wilt bijvoorbeeld niet vastzitten aan voorwaarden omtrent het aantal links op uw pagina. Het wordt dan lastig om bijvoorbeeld twintig te hebben op uw startpagina. Heeft u zelf een website met startpagina’s, dan heeft u zelf de volledige controle over de indeling.
Free Web Hosting