Nieuwe linkpagina

Het bouwen van uw eigen startpagina kan verschillende aanleidingen hebben. De motivatie kan betrekking hebben op een hobby. Geld willen verdienen kan ook een drijfveer zijn. Of u wilt gewoon uw favorieten ergens online plaatsen.

U begint met het maken van een keuze voor een geschikte startpagina website voor het aanmaken van een dochterpagina. Tevens zult u een naam moeten bedenken voor het subdomein van uw startpagina. Na het aanmelden zult u in veel gevallen uw e-mailadres moeten bevestigen. Zorg dus dat u het correcte e-mailadres invult in het aanmeldformulier.

Startpagina’s bestaan uit rubrieken en in deze rubrieken worden de links opgenomen. Zo kunt u een zekere structuur aanbrengen. Zo kan de keuze worden gemaakt om de links op onderwerp te groeperen.

Om meer over startpagina’s te weten te komen, kunt u Startpagina script doornemen. Met voldoende kennis bouwt u binnen een handomdraai straks uw eigen startpagina. Maar u moet wel weten wat u precies moet doen.

U hoeft geen kosten te maken voor het maken van uw eigen startpagina. Soms is het toevoegen van een bepaald aantal links als minimum een harde eis die door de beheerders van de website wordt gesteld. Het is verstandig om voldoende links toe te voegen, om verwijdering of het inactief stellen van uw startpagina tegen te gaan.