Een nieuwe startpagina maken

Met een startpaginascript kunt u het beheer van een startpagina gemakkelijk doen. Het zelf samenstellen van een startpagina kan kosteloos op een groot aantal sites. Houd er wel rekening mee dat u een startpagina ook regelmatig moet bijhouden. Het is zaak dat niet meer werkende links verwijderd worden. Het is goed om ook regelmatig nieuwe links aan uw startpagina toe te voegen.

Op een startpagina website zijn de dochterpagina’s vaak ingedeeld naar onderwerp. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Heeft u een startpagina over Azië, dan kunt u bijvoorbeeld voor ieder land een categorie aanmaken.

In een aantal gevallen worden er advertenties op uw pagina getoond. Om ze weg te halen dient u een bedrag te betalen. In principe kunt u ze laten staan. Maar u kunt dit bedrag altijd betalen wanneer u zich aan de advertenties stoort. Plaatst u naast links ook plaatjes, dan voegt u extra waarde aan uw dochterpagina toe. Het artikel Uw eigen startpagina samenstellen voorziet u van nog meer tips.

Het is namelijk zo dat de meerderheid alleen maar links plaatst. Zelf een startpagina website opzetten is natuurlijk ook een idee. U kunt dan op elke dochterpagina toevoegen wat u wilt omdat het uw eigen website is. U bouwt er een stukje garantie mee in. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan is namelijk niet bekend, wanneer deze op de website van iemand anders is aangemaakt.
Free Web Hosting