Nieuws FBME

De FBME Bank in Cyprus en Tanzania zit momenteel in zwaar weer. Al enige tijd staat de FBME onder bewind. Bepaalde activiteiten zijn gestaakt. Ook zijn er onderdelen van het bedrijf gesloten. Klanten kunnen slechts naar een Cypriotische bankrekening dagelijks een kleine hoeveelheid geld opnemen.

Uit een rapport van FinCEN in 2014 bleek dat de bank dubieuze klanten aantrekt en de geldstromen onnavolgbaar zijn. Hierdoor kunnen criminelen en terroristen hun geld bij FBME Bank stallen. Het rapport van FinCEN in 2014 heeft tot gevolg gehad dat FBME Bank onder bewindvoering is geplaatst.

Het nieuws ging als een lopend vuurtje en klanten willen als gevolg hiervan hun spaargeld zo spoedig mogelijk opnemen. Een gevolg hiervan kan zijn dat er uiteindelijk betalingsproblemen bij FBME Bank gaan ontstaan. Daar komt bij dat de klantenservice geen goede hulp biedt.

Het artikel Administrative Court denies FBME application for an injunction is interessant wanneer u meer over de situatie bij FBME Bank wilt weten. In het artikel kunt u ook leren over mogelijke stappen die u kunt nemen mocht u zelf klant van FBME Bank zijn.
Free Web Hosting