Uw Nederlandse startpagina maken

Een aantal CMS systemen richt zich op het bouwen van een enkel type website. Het startpagina script valt hieronder. Het snel bouwen van een startpagina website is de voornaamste bedoeling van een startpagina script. Het bouwen van een simpele website daarvoor kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

U kunt meerdere startpagina’s op uw website eenvoudig aanmaken met het startpagina script. Een uniek subdomein is te koppelen aan iedere individuele startpagina. Het script is zo opgezet dat u niet steeds een entry in de nameserver hoeft te maken voor een dergelijk subdomein. Via Startpagina aanmaken kunt u meer over een startpagina script lezen. Goed om te weten is dat een dergelijk script meestal betaalbaar is. Met het script heeft u in een handomdraai uw eigen startpagina website samengesteld. De site is volledig aan te passen met de beheeromgeving. Via het aanmeldformulier kan een gebruiker zelf een account creëren.. Een gebruiker kan na het inloggen zijn eigen dochterpagina’s aanpassen.

De op de startpagina gebruikte kleuren kunnen door de gebruiker heel eenvoudig worden gewijzigd. De gebruiker kan zelf een kleurenschema instellen waarbij hij alle kleuren zelf bepaald per individuele startpagina. Een pagina beheerder heeft ook de mogelijkheid om per rubriek andere kleuren te kiezen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld de aandacht naar een bepaalde rubriek op uw startpagina toe trekken.

Online inkomen generen is mogelijk met een startpagina script. Bezoekers kunnen een betaalde link toevoegen aan uw website. De dochterpagina en de categorie waar de link zichtbaar moet worden, mag de aanmelder via het formulier zelf kiezen. U kunt het startpagina script koppelen aan een betaalprovider, waardoor het ontvangen van online betalingen een fluitje van een cent wordt. Na een betaling wordt de betreffende link zonder uw tussenkomst zichtbaar op de startpagina website. Als iemand een link aanmeldt dan ontvangt u een e-mail met de gegevens omtrent de aangemelde link. U hoeft niet te reageren op de e-mail, want het script heeft zelf de link al geplaatst.
Free Web Hosting