Een eigen startpagina website maken

Een eigen startpagina website starten kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Een startpagina script geeft u de optie om een startpagina website te maken. Een startpagina script is niet duur. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Startpagina’s zijn dan ook prima inzetbaar voor linkbuilding. De mogelijkheid om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Middels het artikel Startpaginascript inloggen uitloggen kunt u informatie vinden over een startpagina script dat simpel is in het gebruik. Het installeren is niet lastig.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het plaatsen van de database. De database tabellen zullen daarna aangemaakt worden door een afzonderlijk installatie script. Het beheer van uw website kunt u na de installatie gemakkelijk doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Hierbij mag men daarnaast een subdomein kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Een dochterpagina up-to-date maken kan erg makkelijk via het beheerpaneel. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Het aanmaken van banners is een andere optie. U kunt daarnaast affiliate banners toevoegen of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting