Beheer van uw linkpagina

Online goed gevonden worden met uw website is erg interessant. Eventuele klanten kunnen u immers via het internet vinden. Links vanuit andere websites kunnen helpen om uw website beter vindbaar te maken. Startpagina’s zijn hier uitermate geschikt voor. Dit is meestal geheel gratis. Hieronder leest u waarom het in sommige gevallen beter kan zijn zelf een startpagina website op te zetten.

Er zit wel een nadeel aan het aanmaken van een startpagina op de website van iemand anders. Uw startpagina kan op inactief worden gezet waarbij de reden vaag is. Er is voor de websitebeheerders geen verplichting tot opgaaf van een reden. Men hoeft u zelfs helemaal niet op de hoogte te stellen.

Een oplossing voor dit probleem vindt u op Een nieuwe startpagina online zetten. U kunt namelijk ook zelf een startpagina website opzetten. Met een startpaginascript is dit prima te doen. U houdt zo zelf het heft in handen. U heeft met de hosting partij een contract voor een bepaalde periode dus het is niet zo dat uw website opeens kan verdwijnen. U kunt zo uw website blijven uitbouwen met de garantie dat het online blijft staan.

Heeft u al webhosting, dan is de kans groot dat u de startpagina website daar er gewoon bij kunt zetten. Meer dan één website op een hosting pakket onderbrengen is vaak mogelijk. Op deze manier is het niet nodig om een extra pakket aan te schaffen. Webhosting is overigens zo goedkoop tegenwoordig. Webhosting kost maar een paar euro per maand.

Het verkopen van links is een uiterst interessante mogelijkheid die een startpaginascript u biedt. Nadat de bezoeker heeft betaald en het script dit heeft opgemerkt, dan wordt de link door het systeem zonder uw tussenkomst geplaatst. Het geld dat u heeft betaald voor het script haalt u er dus dubbel en dwars uit. Heeft u tijd om met een startpaginascript aan de slag te gaan? Met een startpaginascript heeft u de juiste tool in handen om online extra inkomen te generen en tevens een platform te bieden om andere websites beter vindbaar te maken.
Free Web Hosting