Beheer startpagina

De mogelijkheid om een eigen startpagina website te runnen is er ook voor u. Een optie is om zelf een startpagina script te ontwikkelen. Met een bestaand startpagina script kunt u echter direct aan de slag. Het gaat daarbij niet om het bouwen van een gewone website, maar om het bouwen van een startpagina website.

Een dergelijk script dient u op uw webhosting te installeren. Is de installatie gelukt, dan kunt u beginnen met het aanmaken van dochterpagina’s en het plaatsen van content. Bezoekers kunnen zich registreren als paginabeheerder en vervolgens zelf een dochterpagina samenstellen. De mogelijkheid om links met het startpagina script te verkopen is interessant. Het is één van de vele manieren waarmee u online voor een extra inkomen kunt zorgen.

Het mooie is dat dit proces geheel automatisch verloopt. Of de betaling gelukt is kan het script zelf controleren. Als het script ziet dat de betaling probleemloos is verlopen, dan wordt de link direct getoond op de website. De bedragen die moeten worden gerekend kunt u daarbij zelf instellen. Omdat een link op de voorpagina als erg waardevol wordt gezien, kunt u voor een dergelijke link iets meer geld vragen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het artikel Startpaginascript. Vanuit daar kunt u meer informatie vinden over scripts om uw eigen startpagina website te bouwen. Wilt u gebruik maken van een dergelijk script, dan heeft u ook een webhosting pakket en een domeinnaam nodig. Zodra u dit ook heeft kan het script worden geïnstalleerd op het webhosting pakket.

Het installatiescript verzorgt het aanmaken van de tabellen in de database. Het is dus niet nodig dat u dit zelf doet. Hiermee wordt het voor u gemakkelijker om het script te installeren en gebruiksklaar te maken. Bezoekers hebben de mogelijkheid zich aan te melden als paginabeheerder. Hiervoor is een account aan te maken via een aanmeldformulier op uw site.
Free Web Hosting