Uw Nederlandse startpagina bouwen

Het is uiterst interessant om goed gevonden te worden in de zoekmachines. Het internet kan immers zorgen voor uitbreiding van uw klantenkring. Links vanuit andere websites kunnen helpen om uw website beter vindbaar te maken. Startpagina’s zijn hier uitermate geschikt voor. In de meeste gevallen zitten hier geen kosten aan verbonden. Wilt u zelf een startpagina website opzetten, dan is dat een andere mogelijkheid.

Maakt u bij een bestaande website een dochterpagina aan, dan kleeft daar ook wel een nadeel aan. U weet namelijk niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan. U hoeft niet op de hoogte te worden gesteld van de reden. Niet alleen hoeft men geen uitleg te geven, men hoeft u zelfs van de verwijdering zelf niet op de hoogte te stellen.

Een oplossing voor dit probleem vindt u op Nieuwe startpagina online zetten. Het zelf in elkaar zetten van een startpagina website is met behulp van een startpaginascript prima te doen. Zo houdt u zelf volledig de controle over uw startpagina’s. U betaalt voor de hosting dus uw website zal niet zomaar van het internet kunnen verdwijnen. De zekerheid die u daarmee krijgt is zeker het geld waard.

Bij veel webhosting pakketten mag u meerdere domeinen installeren. Heeft u een dergelijk pakket, dan kunt u daar ook een startpagina website op zetten. Bij een groot aantal providers mag u meer dan één domeinnaam installeren op uw webhosting. Als dit zo is, dan heeft u voor hosting dus geen extra kosten bovenop de kosten die u al heeft. Mocht dat niet het geval zijn, dan is een tweede pakket niet zo heel duur. We praten dan over enkele tientjes per jaar.

Investeert u in een goed startpaginascript, dan kunt u daarmee waarschijnlijk ook links verkopen. Het systeem kan daarbij zelf controleren of er is betaald en de aangemelde link vervolgens toevoegen. Het geld dat u heeft betaald voor het script haalt u er dus dubbel en dwars uit. Kunt u zich een dergelijk script permitteren? Met een startpaginascript heeft u de juiste tool in handen om online extra inkomen te generen en tevens een platform te bieden om andere websites beter vindbaar te maken.
Free Web Hosting